❤ 4 ROMANTIC DAYS IN PRAGUE ❤ 12/02/2019
Indiferent dacă sărbătoriți ca un cuplu, ca o familie sau singur, Praga are ceva special pentru toată lumea de ♥ Ziua Îndrăgostiților ♥.Este unul dintre cele mai romantice orașe din Europa și un loc perfect pentru a sărbători cea mai romantică zi a anului. Lucrurile de făcut în 14 februarie variază de la croaziera tipic de seară, cină romantica cu vederi magnifice la o plimbare cu carul prin centrul istoric.Există zeci de opțiuni, inclusiv un spectacol special, cină la lumina lumânărilor, seara de jazz, excursii cu baloane sau patinaj. Puteți face o plimbare romantică în unele dintre parcurile și grădinile din Praga.Nu există nici o lipsă a ultimelor restaurante romantice perfecte pentru cupluri, care prezintă meniuri fantastice de  Valentine's Day ♥. Bucurați-vă petrecand timpul doar in doi, la o masa într-unul din cele mai bune restaurante, care vă vor pune într-o dispoziție romantică !

 

Informatii despre zbor: destinatia Praga, ruta Bucuresti Praga in perioada 13-16 februarie 2019:

Am ales pentru dumneavoastra ♥cele mai cautate si romantice ♥ hotelurile din aceasta perioada: ♥♥ Four Seasons Hotel Prague ♥  Hotel Kings Court​ ♥  Art Deco Imperial Hotel​ ♥ Art Nouveau Palace Hotel ♥ Alchymist Grand Hotel and Spa ♥ si  ♥ Ventana Hotel Prague​ ♥♥

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?