❤ A ROMANTIC WEEK IN ATHENS ❤ 11/02/2019
De ♥ Ziua Îndrăgostiților , Atena se îmbracă în haine de sărbătoare și se asigură că toate cuplurile petrec o  ♥ escapadă romantică ♥ plină de farmec. Odată ce ați ajuns aici, trebuie să începeți cu vizitarea celor mai importante zone arheologice, istorice și culturale.De o deosebită importanță în această perioadă sunt: Plaka, Anafiotika, strada Dionysiou Areopagitou și zona Ermou pentru cumpărături. Seara, Acropolis-ul este luminat superb, oferind o atmosferă perfectă pentru o plimbare romantică în doi. Atenienii au un deosebit respect pentru iubire și o sărbătoresc așa cum se cuvine. De aceea, ocupati-va din timp de rezervări într-un restaurant cu o priveliște minunată, cele din centrul orașului cu vedere la Acropolis.De asemenea restaurante veti gasi meniuri special concepute pentru ♥ Valentine’s Day , destinate doar cuplurilor.Alte câteva sugestii de petrecere a unei escapade romantice de neuitat în Atena cu ocazia Zilei Îndrăgostiților: Cautati Handmade Lovers Valentine’s Market, o piață de cadouri handmade special organizată în preajma zilei de 14 februarie, în care puteti gasi cadouri cu adevărat unice pentru persoana iubită.De asemenea incearcati delicatesele din ciocolată pe care le veti găsi în locuri special amenajate: Aristokratikon, de lângă piața Syntagma, are o reputație de neegalat printre ciocolatierii de renume, alături de Petit Fleur, din centrul orașului, unde puteţi savura o cană de ciocolată caldă delicioasă într-o atmosferă romantică.

 

Informatii despre zbor: destinatia Atena, ruta Bucuresti-Atena in perioada 12-17 februarie 2019:

Am selectat pentru dumneavoastra hotelurile cu ❤ ambianta romantica deosebita ❤: ♥♥ King George A Luxury Collection Hotel​ ♥  Royal Olympic Hotel​ ♥  Electra Palace Hotel Athens ♥  Novotel Athens​  ♥ si ♥ Melia Athens​ 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?