CITY BREAK IN PARIS 29/01/2019
Paris este capitala si cel mai mare oras al Frantei, fiind, impreuna cu suburbiile sale, si capitala regiunii Ile-de-France, cel mai dinamic centru economic al tarii. Orasul este un important centru cultural, de afaceri si politic al lumii si este renumit pentru arhitectura sa neo-clasica, ca si pentru influenta sa majora in moda, arte si chiar gastronomie. Cunoscut si ca “Orasul Luminilor”, Parisul este considerat unul dintre cele mai romantice orase ale lumii.Unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice sunt: catedrala Notre Dame de Paris , Turnul Eiffel , Arcul de Triumf al lui Napoleon, biserica Sacré Cœur de pe dealul Montmartre, muzeul Luvru, Gradinile Tuileries, Champs-Elysées, Place de l"Étoile si La Défense.Parisul a fost mereu o destinatie preferata de comercianti, studenti si pelerini, dar adevaratul turism a inceput pe scara larga dupa aparitia caii ferate in 1848. Una dintre atractii au fost expozitiile universale, pentru care s-au construit multe monumente.Capitala Frantei a devenit de ceva vreme destinatia preferata a indragostitilor din intreaga lume. Sa facem impreuna o plimbare  pe stradutele fermecatoare ale Parisului !

Informatii despre zboruri: destinatia Paris, in perioadele 20-22 martie si 01-04 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦  The Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe  ♦♦  Hotel Scribe Paris Opera by Sofitel  ♦♦  Hotel Napoleon Paris​  ♦♦   si   ♦♦  ​Mercure Paris Centre Tour Eiffel ♦♦  in perioada urmatoare:

► Puteti consulta si alte oferte de cazare, selectand sectiunea Hotels.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?