❤♥ ROMANTIC HOLIDAY IN MADRID ♥❤ 10/02/2019




Madrid nu este doar capitala tării, ci si capitala provinciei si a comunitătii autonome Madrid.Principala poarta de acces in Madrid este aeroportul international Madrid-Barajas situat la 13 km nord est de oras.Acest aeroport care deserveste capitala este cel mai mare din Spania.Orasul-capitala este plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oras istoric se imbina perfect cu arhitectura moderna.In ciuda populatiei mari, nu este foarte aglomerat datorita retelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse retele de metrou din lume si cu un ritm de dezvoltare accelerat. In Madrid exista o oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare pentru turistii cu standarde dintre cele mai variate. Aici se gaseste cazare ieftina dar si cazare la hoteluri romantice de cinci stele si pot fi inchiriate apartamente.De asemenea in perioada urmatoare orasul va ofera alte posibilitati: o plimbare romantica prin Retiro Park sau o vizita la Museum of Romanticism. Mai mult decat atat va recomandam si vizionarea unui film romantic sau a unui spectacol Flamenco.Majoritatea turistilor le prefera in perioada ♥ Valentine's Day ♥, acestea fiind doar o mica parte din frumusetile orasului.

 

Informatii despre zbor: destinatia Madrid, ruta Bucuresti-Madrid in perioada 12-16 februarie 2019:

Am ales pentru dumneavoastra, ♥♥ cele mai moderne, cautate si romantice ♥♥  unitati de cazare din aceasta perioada: ❤  Urban Hotel Madrid ♥  Wellington Hotel Madrid​ ♥  NH Collection Madrid Palacio de Tepa​ ♥  Gran Melia Fenix​ ♥  Hotel Orfila​ ♥  si  ♥ Hotel Preciados​  

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?