3 DAYS IN BERLIN 23/05/2019
Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km patrati.Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, gradini zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri - multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte si locul de desfasurare a numeroase festivaluri. Astazi aveti o noua ocazie excelenta pentru un city break in Berlin, cu zbor low cost dus-intors, doua nopti de cazare si mic dejun, la doar 102 euro/persoana! Perioade disponibile din Bucuresti si Cluj.

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Poarta Brandenburg -  o poarta triumfala clasicista, care se afla pe flancul de vest al Pariser Platz din cartierul Mitte din Berlin.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Berlin, ruta Bucuresti-Berlin in perioada 23-26 septembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hilton Berlin ♦♦  Steigenberger Hotel am Kanzleramt​ ♦♦  Hotel nhow Berlin​ ♦♦  The Westin Grand Berlin​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Bristol Berlin​ ♦♦  in perioada 23-26 septembrie, cu servicii complete de cazare !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?