3 DAYS IN BERLIN 14/07/2019
Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km patrati.Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, gradini zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri - multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte si locul de desfasurare a numeroase festivaluri.De asemenea este cunoscut pentru numeroasele sale baruri situate de-a lungul raului Spree. Impreuna cu multitudinea de cafenele, restaurante si spatii verzi prezente in toate cartierele, acestea creeaza o sursa importanta de relaxare si de petrecere a timpului. Locurile pe care ar trebui sa le vizitati: Poarta Brandenburg, East Side Gallery, Clădirea parlamentului german, Monumentul Evreilor Morți în Europa, Catedrala din Berlin, Alexanderplatz, Muzeul Pergamon si Potsdamer Platz. Astazi am gasit pentru dumneavoastra un zbor low cost Ryanair, cu plecare dimineata si intoarcere seara, si cazare cu mic dejun inclus, la doar aproximativ 100 euro/persoana!

 

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice ale orasului: Alexanderplatz -  un loc istoric de întâlniri și piață, reconstruită după război, cu clădiri moderne și un turn TV de 365 de metri.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Berlin, ruta Bucuresti-Berlin in perioada 08-10 octombrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hilton Berlin ♦♦  Steigenberger Hotel am Kanzleramt​ ♦♦  The Westin Grand Berlin​ ♦♦  Hotel Bristol Berlin​ ♦♦   si   ♦♦ Grand Hyatt Berlin​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?