3 DAYS IN FLORENCE 20/04/2019
Florenta este capitala regiunii italiene Toscana si a provinciei Florenta. Orasul se afla pe raul Arno si este cunoscut pentru istoria si importanta sa in Evul Mediu, in special pentru arta si arhitectura sa. Un centru comercial si economic medieval, fiind unul dintre cele mai bogate orase ale timpurilor, este considerat locul de nastere al Renasterii italiene; de fapt a fost numita Atena din Evul Mediu. Centrul istoric al Florentei atrage anual milioane de turisti si a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial in 1982. De asemenea este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din lume, iar arta, mostenirea istorica si culturala isi pastreaza si astazi impactul major in lume. Ofera o gama larga de colectii de arta, in special cele gazduite de Palatul Pitti si de la Uffizi, care primeste aproximativ 1,6 milioane de turisti pe an. Prin urmare, orasul a fost nominalizat, potrivit unui studiu din 2007, ca cea mai dorita destinatie turistica din lume. Daca va faceti rezervare mai din timp, vizitati capitala Toscanei cu bani mai putini ! Blue Air are reducere de 20% la zborurile catre Florenta, orarul de zbor este foarte bun (plecare dimineata si intoarcere seara), iar hotelurile au note foarte bune din partea turistilor.

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Piazzale Michelangelo  -  o piață publică cu belvedere, care permite o faimoasă panoramă asupra întregului oraș, în apropiere de centrul său istoric.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Florenta, ruta Bucuresti-Florenta in perioada 27-29 noiembrie 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Golden Tower Hotel & Spa ♦♦  Four Seasons Hotel Firenze​ ♦♦  The St Regis Florence​ ♦♦  Grand Hotel Baglioni​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel De La Ville Florence​ ♦♦  in perioada 27-29 noiembrie:

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels si sa consultati ofertele de cazare cu atentie deoarece in perioada octombrie-noiembrie sunt reduceri de pret.

 

 

 

 

  

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?