3 DAYS OF SPRING IN MILAN 24/01/2019
Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne.Considerat in repetate randuri capitala modei a lumii, Milano este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Exista cateva atractii turistice care pot vazute in capitala Lombardiei, in special: Duomo di MilanoThe Last SupperGalleria Vittorio Emanuele IITeatro alla Scala, dar si altele asemenea.Daca alegeti sa vizitati intr-un timp scurt o mare parte din obiectivele turistice, sa aveti certitudinea ca veti ramane fascinati. Mai pe scurt, Milano va ofera o multitudine de variante pentru a va petrece timpul liber. Este un oras pentru toate varstele si pentru toate gusturile: cultura, istorie, shopping, concerte, viata de noapte.In ultimii ani, s-a constatat faptul ca Milano se regaseste printre cele mai vizitate orase ale lumii !

Rezultatul zborurilor: Bucuresti-Milano in perioadele 06-09, 22-25 martie si Timisoara-Milano, in perioada 27-30 martie 2019:

Rezultatul cazarii la hotelurile ♦♦ Chateau Monfort ♦  Hotel Principe Di Savoia Milan ♦ Melia Milano ♦ The Westin Palace Milan si Grand Hotel Et De Milan ♦ in conditii excelente:

► Este de preferat sa consultati cu atentie ofertele deoarece este posibil ca unele preturi sa difere in functie de perioada anului.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?