3 DAYS OF SUMMER IN BERLIN 05/04/2019
City break cu un buget echilibrat !  Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori.Este un oras cu multe obiective turistice ce sunt vizitate zilnic de foarte multi localnici si turisti.Nu are doar un centru in care sa fie concentrate toate atractiile turistice ci acestea sunt raspandite.Un adevarat centrul istoric al Berlinului ar putea fi in partea de est a orasului. Printre cele mai frecventate obiective turistice se afla: Reichstag Building, Alexander Platz si Museum Island. Probabil obiectivul turistic cel mai emblematic este Poarta Brandenburg, locul unde s-au desfasurat toate manifestarile de dupa caderea zidului Berlinului din 1989. In ultimii ani, Berlin s-a clasat in top 10 cele mai vizitate orase ale Europei, alaturi de alte orase cunoscute ca de exemplu: Londra, Paris si Roma. Noi am gasit pentru dumneavoastra doua zboruri operate de Ryanair, la pret excelent !

 

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice ale Berlinului: Alexanderplatz -  Loc istoric de întâlniri și piață, reconstruită după război, cu clădiri moderne și un turn TV de 365 de metri.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Berlin, pe ruta Bucuresti-Berlin in perioadele 14-16 mai si 08-10 iunie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Radisson Blu Hotel Berlin ★★  Melia Berlin​ ★★  Eurostars Berlin​ ★★  The Westin Grand Berlin ★★  si  ★★ Regent Berlin​ ★★  in perioada 14-16 mai:

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?