4 CITY BREAK DESTINATIONS WITH BLUE AIR 10/05/2019
De cateva zile am observat la Blue Air o diminuare destul de mare a preturilor pentru diferite destinatii din portofoliul lor. Asadar, ne-am gandit sa facem o lista cu cele mai bune tarife pentru 4 destinatii foarte interesante din Europa la preturi cuprinse intre 60-93 euro pentru un zbor dus-intors. A devenit o regula de aur la Blue Air ca tarifele foarte mici sa fie rezervate cu cateva luni bune inainte, asa ca, daca aveti in gand sa vizitati Florenta, Copenhaga, Hamburg, Koln, Oslo, Helsinki sau Liverpool, acum ar fi un moment bun sa incepeti planurile de vacanta.

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai impresionante obiective turistice (din fiecare oras selectat):

Parcul Trivoli - un parc de distracții din centrul capitalei Danemarcei. Elbphilharmonie - cea mai înaltă clădire a orașului, emblematica sală de concerte Herzog & de Meuron domină portul Hamburg.

Suomenlinna - o fortificație construită la mijlocul secolului XVIII pe mai multe insule de lângă Helsinki. Ponte Vecchio - cel mai vechi pod din Florența, situat în partea inferioară a fluviului Arno.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatiile Copenhaga, Hamburg, Helsinki si Florenta in perioadele 22-25, 26-29 noiembrie, 08-13 decembrie 2019 si 16-19 februarie 2020: 

 

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate(pentru cele patru destinatii): ♦♦ Clarion Hotel Copenhagen Airport ♦♦  Steigenberger Hotel Hamburg​ ♦♦  Hilton Helsinki Kalastajatorppa ♦♦  si  ♦♦ Hotel Berchielli​ ♦♦  cu servicii complete de cazare, in conditii optime !

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?