4 DAYS IN ATHENS 26/04/2019
Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni. Se întinde de-a lungul Câmpiei centrale din regiunea Attica si este inconjurata de: Muntele Aegaleo în vest, Muntele Parnitha în nord şi nord-est, Muntele Penteli Hymettos la est şi de Golful Saronic în sud-vest.  Atenei îi este dificil să se extindă în continuare datorită barierelor geografice menţionate mai sus, deşi suburbiile metropolei sunt în expansiune continuă. Locurile cele mai vizitate de catre turisti sunt: Acropola din Atena, Partenon, Muzeul Acropole, Olympieion, Muzeul Național de Arheologie si National Garden. Chiar daca in Atena exista o multitudine de atractii turistice, an de an, mii de turisti din intreaga lume viziteaza cel mai celebru obiectiv turistic al Greciei: Acropola din Atena, care este o adevarata bijuterie istorica arhitecturala. Aceasta capodopera a arhitecturii grecesti si totodata simbolul Greciei, a fost inscrisa in Patrimoniul Mondial UNESCO in 1987. Va propunem  un nou city break de vara in Atena, la pret excelent! Zbor low cost Ryanair si 3 nopti de cazare,  doar 94 euro/persoana! Perioade disponibile din Bucuresti si Cluj, din mai pana in august!

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Acropola din Atena -  colina sacră fortificată din centrul orașului, este cea mai cunoscută acropolă din lume.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Atena, ruta Bucuresti-Atena in perioada 04-07 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare: ♦♦ Divani Palace Acropolis ♦♦  Athenaeum Intercontinental​ ♦♦  Divani Caravel ♦♦  Hilton Athens​ ♦♦  si  ♦♦ Grecotel Pallas Athena​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?