4 DAYS IN FLORENCE 10/04/2019
Orasul Florenta se afla pe raul Arno si este cunoscut pentru istoria si importanta sa in Evul Mediu si in Renastere, in special pentru arta si arhitectura sa. Un centru comercial si economic medieval, fiind unul dintre cele mai bogate orase ale timpurilor,  este considerat locul de nastere al Renasterii italiene; de fapt a fost numita Atena din Evul Mediu. Centrul istoric al Florentei atrage anual milioane de turisti si a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial in 1982. De asemenea este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din lume, iar arta, mostenirea istorica si culturala isi pastreaza si astazi impactul major in lume. Printre cele mai vizitate atractii turistice se numara: Domul Santa Maria del Fiore, Palazzo Pitti​, Palazzo Vecchio​, Ponte Vecchio​, Piazza della Signoria, Galeria Academiei si Giotto's Bell Tower. Astazi am dat peste un pret foarte rar la zborurile catre Florenta. Cel mai probabil este un pret mic pentru rezervari timpurii, asa ca nu asteptati prea mult daca va doriti sa vizitati capitala Toscanei cu bani mai putini. Cazarile sunt si ele foarte convenabile, la hotelurile de patru si cinci stele, localizate in centrul orasului.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Florenta: Galeria Uffizi -  cel mai cunoscut muzeu situat în apropiere de Piazza della Signoria din Centrul Istoric din Florența, regiunea Toscana.

► Va recomandam sa va informati cu privire la programul de vizita.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Florenta, ruta Bucuresti-Florenta in perioada 24-27 noiembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare: ★ Golden Tower Hotel & Spa ★  Hotel Montebello Splendid​ ★  Four Seasons Hotel Firenze​ ★  Grand Hotel Baglioni​ ★  si  ★ Grand Hotel Cavour​ ★  in perioada 24-27 noiembrie:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?