4 DAYS IN LARNACA 04/03/2019
Larnaca este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, dar aici traditia se imbina in chip inspirat cu modernitatea, asa ca asezarea are cate ceva de oferit oricarui turist. Inca de la prima vizita veti descoperi cu incantare frumusetea Ciprului. Se spune ca Larnaca este cea mai potrivita destinatie pentru a intelege de ce Ciprul este una dintre cele mai atragatoare destinatii turistice din spatiul mediteranean.Printre cele mai atractive obiective turistice se numara: Larnaca Salt Lake, Mackenzie Beach,  Larnaca Marina, Europe Square dar si altele aasemenea.Plajele cu nisipuri aurii, apa marii, nenumaratii palmieri ametitor de inalti, numarul impresionant de cluburi, baruri, restaurante si localuri care impanzesc zona de tarm, vremea placuta, totul se imbina intr-o experienta de neuitat. In Larnaca, unde se gaseste atat al doilea port ca importanta din Cipru cat si un aeroport international mereu aglomerat, veti intalni turisti veniti din toata lumea. Dar si hoteluri impunatoare, magazine si buticuri de toate felurile, cafenele unde va puteti relaxa si mai ales o priveliste superba. 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Larnaca, ruta Cluj-Larnaca in perioada 15-18 martie 2019:

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare selectate: ★★ Lordos Beach Hotel  ★ Palm Beach Hotel & Bungalows​ ★ The Ciao Stelio Deluxe Hotel Adults Only ★  si  ★ Sun Hall Hotel​ ★  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?