4 DAYS IN VENICE 21/03/2019
Venetia este capitala regiunii Veneto din Italia si este situata in partea de nord-est a tarii pe numeroase mici insule ce fac parte din Laguna Venetiana.’‘Orasul Podurilor’’, cum mai este supranumita Venetia, se intinde de-a lungul gurilor de varsare ale raurilor Po si Piave. Este magnetul care atrage indragostiti, artisti sau poeti, este un oras magic ce se intinde pe multe insule de dimensiuni foarte mici. Deseori este numita orasul gondolelor deoarece este inconjurata de canale pline mereu de ambarcatiuni. Gondolele sunt cel mai celebru si romantic mod de a explora frumusetile acestei destinatii, reprezentand simbolul care face orasul cunoscut in intreaga lume. Canalele principale ale orasului sunt: Canal Grande si Canale della Giudecca: primul imparte in doua orasul trasand un S, al doilea separa centrul vechi de insula Giudecca. Printre cele mai frecventate atractii turistice se numara: Palatul Dogilor din Veneția, Bazilica Sfântul Marcu din Veneția, Podul Rialto, Puntea Suspinelor, Burano si Campanila San Marco. Am gasit zboruri directe din Timisoara si Bucuresti, operate de Wizz Air la pret excelent !

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Palatul Dogilor din Veneția - Palatul Ducal, denumit anterior Palatul Dogilor pentru că acolo era sediul dogilor, simbol al orașului Veneția și capodoperă a goticului venețian, este o clădire monumentală care se află în Piața San Marco.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Venetia, cu plecari din: Timisoara ( in perioadele 05-08 si 12-15 mai 2019)  si  Bucuresti (in perioada 22-25 mai 2019):

 

 

 

Rezultatul cazarii: ★★★ The Gritti Palace A Luxury Collection Hotel ★★  Splendid Venice - Starhotels Collezione​ ★★  Hotel Saturnia & International​ ★★  Hotel A La Commedia ★★ si  ★★ Aqua Palace Venice​ ★★  in perioada 05-08 mai:

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?