FIVE DAYS HOLIDAY IN SICILY 15/04/2019
Palermo este un oras cu aproximativ 860.000 locuitori in provincia omonima din Italia, capitala a Siciliei. Palermo, principalul oras administrativ din regiunea Sicilia, este situat la poalele Muntelui Pellegrino. Astazi,este un oras modern, cu un ritm alert de viata si numeroase obiective interesante, mai ales vechi monumente si cladiri, totul intr-un amestec de influente traditionale, arabe si chiar nordice. Printre cele mai vizitate obiective turistice se regasesc: Teatro Massimo, Cattedrale di Monreale,Quattro Canti, Fontana Pretoria si Teatro Politeama, acestea fiind cele mai impresionante. Pe langa acestea, cu numarul impresionant de cladiri din secolul XI si XII, apogeul Siciliei medievale, cu arhitectura stranie a acestora, Palermo este un oras interesant. Dar in afara obiectivelor culturale veti gasi si magazine, piete, restaurante si localuri traditionale, cateva hoteluri pentru toate gusturile.Goethe a spus ca „fara a vedea Sicilia, nu-ti poti face o idee despre Italia”, iar astazi noi iti propunem sa descoperi Sicilia intr-o vacanta cu un buget rezonabil !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Quattro Canti - o piață octogonală în stil baroc cu 4 fântâni ornate cu statui în nișe iluminate noaptea.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Palermo, ruta Bucuresti-Palermo in perioada 23-28 mai 2019:

 

 

Rezultatul cazarii la hotelurile: ♦♦ Ibis Styles Palermo President Hotel ♦  Eurostars Centrale Palace​ ♦  Hotel Palazzo Sitano ♦  Mercure Palermo Centro​ ♦♦  si  ♦ Grand Hotel Piazza Borsa​ ♦♦  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels si sa optati pentru o unitate de cazare, facand rezervare din timp.

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?