A FEW DAYS IN CYPRUS 28/03/2019
Statiunea Paphos supranumita si „salasul zeilor”, este una dintre cele mai frumoase si atractive destinatii turistice din Cipru. In vremea romanilor, Paphos era cel mai important oras, dar si un loc de pelerinaj pentru cei care vizitau sanctuarul zeitei Afrodita. Orasul este compus din doua zone: statiunea de pe malul marii ( Kato Paphos) si orasul in sine (Pano Papos). Printre atractiile cu care se mandeste orasul se numara: mozaicurile, portul vechi, hotelurile si restaurantele moderne, situate pe promenada de pe malul marii. Alte obiective turistice sunt: Muzeul de Arheologie, Castelul Bizantin din Paphos, Mormintele Regilor si templul Afroditei. Din punct de vedere al climei, este o destinatie turistica primitoare pe tot parcursul anului. In prezent, intregul oras este inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO de situri culturale si naturale. Astazi va propunem o vacanta de neuitat in Paphos deoarece am gasit zboruri directe operate de compania low-cost Ryanair,  la pret foarte atractiv !

 

 

 

Unul dintre cele mai cautate si vizitate obiective turistice: Mormintele Regilor - datând din secolul al IV-lea î.e.n., această necropolă mare include morminte subterane sculptate din piatră.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Paphos, ruta Bucuresti-Paphos  in perioadele 04-09 aprilie, 23-28 mai si 01-08 iunie 2019:

► Va recomandam sa consultati zborurile in sectiunea Flights, deoarece pot aparea mici diferente de pret.

 

 

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Amphora Hotel & Suites ★★   Louis Phaethon Beach ★★   The King Jason​ ★★  si  ★★ Aquamare Beach Hotel & Spa​ ★★  in perioada 23-28 mai 2019:

► Puteti consulta oferte de cazare pentru fiecare perioada selectand sectiunea Hotels.

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?