A FEW DAYS IN GRAZ, AUSTRIA 30/03/2019
Oraşul universitar Graz, al doilea ca mărime după Viena, este capitala statului federal al Styriei (Steiermark) şi se află aşezat pe râul Mur, în sud-estul Austriei. Datorită poziţiei lui la sud est de Alpi, orasul este protejat de vânturile vestice, fapt care face ca vremea să aibă influenţe mediteraneene. Graz este un oraş cu un farmec de necontestat şi un element trendy destul de surprinzător. Arhitectura este punctată ocazional de câteva clădiri, iar obiective sale turistice includ clădiri istorice vechi. Printre cele mai vizitate atractii turistice se numara: Grazer Schloßberg, Castelul Eggnberg, Landeszeughaus si Hauptplatz. Ultimii ani au fost construite în Graz, multe cladiri moderne, cel mai celebru, care este muzeu de arta moderna (Kunsthaus) Peter Cook si Colin Fournier, un muzeu construit pe malurile râului Mur si Murinsel, ca insula Mur pe o insula din otel construita in midstream. Acesta a fost proiectat de arhitectul american Vito Acconci si include un teatru în aer liber si un teren de joaca. Cele mai bune locuri pentru o priveliste minunata din oras sunt Gösting, ruinele unui castel din varful unui deal, în nord-vest a orasului. Va propunem ca in aceasta vara sa vizitam Graz impreuna si timp de o saptamana,  sa descoperim frumusetile orasului. 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Kunsthaus Graz -  un muzeu de artă modernă pe malul râului într-o clădire albastră amorfă, cu expoziții temporare de ultimă oră.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Graz, ruta Bucuresti-Graz in perioada 10-17 iunie 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive hoteluri: ★★ Hotel Mercure Graz City ★★  Hotel Das Weitzer​ ★★  Palais Hotel Erzherzog Johann​ ★★  Grand Hotel Wiesler​  ★★  si  ★★ Augarten Art Hotel​ ★★  in perioada 10-17 iunie 2019:

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?