A FEW DAYS IN LONDON, THE MOST VISITED CAPITAL OF EUROPE 15/04/2019
Londra este capitala Marii Britanii, fiind unul dintre cele mai vizitate orase din lume si una din cele patru mari capitale ale modei, alaturi de Paris, Milano si New York. Cateva din locurile care trebuie sa le vizitati in mod special daca va aflati in Londra ar fi: Palatul Buckingham care este resedinta familei regale si locul unde regina Elisabeta rezideaza.Palatul este asezat vizavi de strada Pall-Mall si monumentului Regina Victoria.Catedrala Saint Paul care este resedinta bisofului de Londra si centrul spiritual al orasului.The Palace Of Westminster este una dintre cele mai cunoscute constructii din lume.Palatul Buckingham este reședința principală din Londra a monarhilor britanici. Sunt foarte multe atractii turistice tocmai de aceea este indicat sa va informati inainte, avand ca scop vizitarea mai multor obiective intr-un timp scurt. Astazi va oferim o noua ocazie foarte buna sa vizitati capitala Regatului Unit in perioada urmatoare, planificand o vacanta pentru intreaga familie ! Am gasit de curand zboruri disponibile din Bucuresti, Cluj, Sibiu si Constanta operate de Wizz Air, la pret rezonabil !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orasului: British Museum - Fondat în 1753, este unul dintre cele mai vechi și mai impozante muzee din lume, cu exponate variind de la mumii egiptene la comori romane.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Londra, cu plecari din: Cluj, Constanta, Sibiu si Bucuresti in perioadele 11-14, 17-20, 24-27 mai si 30mai - 08 iunie 2019:

 

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 11-14 mai, la hotelurile: ♦◊ The May Fair Hotel​ ♦◊  Grange St Paul's Hotel​ ♦◊  Kimpton Fitzroy London​ ♦◊  Park Plaza Westminster Bridge London ♦◊  si  ♦◊ DoubleTree by Hilton Hotel London - Tower of London ♦◊  in conditii optime.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?