A FEW DAYS IN MALLORCA 04/05/2019
Mallorca este cea mai mare dintre insulele Baleare, situata intre Ibiza si Menorca, in bazinul Marii Mediterane. In functie de cantitatea de adrenalina, puteti alege tot felul de activitati in aer liber cum ar fi echitatia, scufundarile sau ciclismul montan pe teren stancos. Noaptea, puteti alege fie sa serviti cina, fie sa faceti o plimbare prin Puerto Deportivo sau de-a lungul falezei, fie va puteti bucura de viata de noapte din cluburi sau discoteci. Prin urmare, nu ar fi rau sa credem ca este insula care te poarta catre al saptelea cer, cel al gusturilor si aromelor, unde, mai bine de 2,400 restaurante, fie ca sunt baruri mici, fie ca sunt bistrouri sau cafenele, isi deschid usile, invitandu-va sa va bucurati de unicitate. Pentru ca Wizz Air are preturi bune pentru zborurile din Cluj catre Palma de Mallorca, va propunem o vacanta de o saptamana, la sfarsit de mai, cu un pret excelent: aproximativ 190 euro/persoana

 

 

 

 

 

Un obiectiv turistice impresionant: Castell de Bellver - castel circular din anii 1300, pe o colină cu vedere la Palma, în care se află muzeul de istorie al orașului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Palma de Mallorca, ruta Cluj-Palma de Mallorca in perioada 25 mai - 01 iunie 2019:

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Gran Melia Victoria ♦♦  Pure Salt Garonda​ ♦♦  Castillo Hotel Son Vida a Luxury Collection Hotel​ ♦♦  Palacio Ca Sa Galesa​ ♦♦  si  ♦♦ Melia Palma Marina​ ♦♦  cu servicii complete de cazare, in conditii optime.

► Recomandarea noastra este sa consultati si ofertele unitatilor de cazare de 4 stele deoarece sunt reduceri considerabile de pret in aceasta perioada.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?