A FEW DAYS IN MALTA 02/05/2019
Malta este o tara insulara sud-europeana cu capitala la Valletta, fiind una dintre cele mai spectaculoase insule europene, o destinatie de top pentru intreaga familie. Aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila: puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul. Plajele sau golfurile apar la tot pasul, iar multe dintre acestea păstrează relieful stâncos, cu pietre ascuţite, acoperite cu alge şi înnegrite de valurile necontenite ale mării sărate. Pentru ca avem preturi foarte bune catre Malta, cu plecare din, pe toata perioada verii, astazi va propunem o vacanta de vara la un pret EXCELENT: aproximativ 200 euro/persoana pentru zbor dus-intors si 7 nopti de cazare.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Malta National Aquarium - un acvariu modern cu specii locale de pești, reptile, amfibieni și insecte, cu magazin de suveniruri și cafenea.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Malta, ruta Cluj-Malta in perioada 26 iunie - 03 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hotel Phoenicia Malta ♦♦  Corinthia Palace Hotel & Spa​ ♦♦  Maritim Antonine Hotel & Spa ♦♦  Solana Hotel & Spa​ ♦♦   si  ♦♦ Pergola Hotel & Spa​ ♦♦  in perioada  urmatoare:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?