A FEW DAYS IN ROME 08/04/2019




Roma este capitala Italiei.Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma este un important centru turistic, iar printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul si Columna lui Traian.Pe langa obiective turistice emblematice, exista si o varietate aproape coplesitoare de alte atractii istorice sau culturale ce se gasesc la tot pasul. De aceea cea mai buna modalitate de explora aceasta destinatie si obiectivele sale turistice, este pe cont propriu. Intre atractiile turistice din Roma, supranumita Cetatea Eterna, fiecare turist poate gasi cate ceva pentru el insusi. Din aceasta multitudine de atractii si obiective turistice am incercat sa selectam cateva dintre cele mai importante; dintre acestea le puteti alege pe cele pe care considerati ca nu trebuie ratate in aceasta vacanta: Colosseum, Fontana di Trevi, Muzeele Vaticane, Piazza Navona, Villa Borghese si Piazza del Popolo. Va propunem sa va organizati o vacanta in cel mai scurt timp deoarece incepem saptamana cu un pret excelent pentru un city break de vara in Roma !

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Muzeele Vaticane -  sunt complexul muzeistic care reunește cele zece muzee de la Vatican, cu secțiuni diferite.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Roma, rutele: Bucuresti-Roma si Iasi-Roma in perioadele 18-20 si 19-22 mai 2019:

 

 

 

Am ales cele mai atractive hoteluri: ★★ Hotel Raphael - Relais & Chateaux ★★  Gran Melia Rome​ ★★  Hotel Indigo Rome St George​ ★★  Hotel Artemide Rome​ ★★  si  ★★ Hotel Barocco​ ★★  

 

 

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?