A WEEK AT TOMORROWLAND IN BELGIUM 05/03/2019
Bruxelles este capitala Belgiei,  cu aproape un milion de locuitori. Este sediul Uniunii europene si al NATO (Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord).Centrul administrativ al Europei, orasul surprinde prin arhitectura cladirilor în stil baroc, a muzeelor, dar si prin eleganta si varietatea localurilor.Principalele obiective turistice frecventate sunt: Grand Place, Atomium​, Royal Palace of Brussels​, Parc du Cinquantenaire​ si St Michael and St Gudula Cathedral.Am gasit pentru dumneavoastra un festival, defapt unul din cele mai mari festivaluri de muzica electronica din lume, Festivalul Tomorrowland, organizat anual, începând cu 2005 în orașul belgian Boom (16 km la sud de Antwerpen și 30 km nord de Bruxelles), pe șaisprezece scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone. Din 2007, festivalul se desfășoară pe parcursul a 2 zile, interesul pentru acesta crescând anual.Festivalul nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar anul acesta va avea loc in doua weekenduri, 19-20-21 iulie, respectiv, 26-27-28 iulie. Biletele s-au pus deja in vanzare dar inca se mai pot achizitiona tichetele ‘Worldwide ticket sale’. Biletele se gasesc la preturile: Full Madness Pass pentru un weekend 293 € -acces trei zile la festival, FULL Madness comfort Pass ce include acces general la festival, acces in zona VIP a scenei principale si la 4 alte scene pentru un weekend 510 € - acces trei zile la festival, 109 € - acces o zi la festival dar sunt si altele preturi. Va recomandam sa va informati cu privire la preturile festivalului dar si mijloacele de transport disponibile.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Bruxelles, ruta Bucuresti-Bruxelles in perioadele 19-22 si 26-29 iulie 2019:

 

 

Ofertele de cazare selectate ( Din Bruxelles si Boom): ★★ Hotel Metropole Brussels ★  Warwick Brussels​ ★  The Hotel Brussels  ★  Leopold Hotel Antwerp ★ Lindner WTC Hotel & City Lounge​ ★  si  ★ The Plaza Hotel Antwerp​ ★★ in perioada 19-22 iulie 2019:

► Puteti urmari ofertele de cazare si pentru perioada 26-29 iulie accesand sectiunea Hotels.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?