A WEEK IN ALICANTE 14/04/2019
Alicante este capitala provinciei Alicante, a comunităţii autonome Valencia, situată în sud-estul Spaniei, la Marea Mediterană. În prezent este unul dintre cele mai moderne şi mai frumoase oraşe de pe coasta Spaniei.Această metropolă, denumită în limba catalană Alacant, este alături de Barcelona şi de Valencia, unul dintre cele mai importante porturi şi staţiuni turistice la Marea Mediterană şi totodată, principalul centru comercial şi de pescuit al regiunii Valencia. Istoria acestui oras este strans legata de mare. Este una dintre cele mai vechi asezari umane de pe coasta spaniola a Marii Mediterane. Clima este de tip subtropical, in care verile sunt lungi si fierbinti, iar iernile blande fapt pentru care multi turisti aleg aceasta destinatie pentru petrecea vacantei.Astazi am gasit cateva preturi foarte bune pentru la zborurile catre Alicante, poarta de intrare in Costa Blanca, o destinatie pentru care se gasesc rar astfel de preturi, mai ales in perioada sezonului estival.

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Castelul Santa Barbara - un castel musulman din secolul al IX-lea, cu priveliști de pe deal ale orașului, muzeu de istorie și tururi cu ghid.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Alicante, rutele: Cluj-Alicante in perioada 19-26 mai si Bucuresti-Alicante in perioadele 21-28 mai si 01-08 iunie 2019:

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 19-26 mai 2019, la hotelurile: ◊♦ Hospes Amerigo ◊♦  Melia Alicante ◊♦  Eurostars Lucentum​ ◊♦  Hotel Sercotel Spa Porta Maris​ ◊♦  si  ◊♦ Eurostars Centrum Alicante ◊♦  in conditii excelente.

► Va recomandam sa va informati cu privire la rezervare si sa consultati cu atentie ofertele de cazare deoarece pot aparea intre timp reduceri de pret.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?