A WEEK IN BUDAPEST 03/04/2019
Budapesta, supranumită "Parisul de Est", "Mireasa Dunării" sau "Perla Dunării", este capitala Ungariei.  Datorita faptului ca ofera o multitudine de atractii turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Multi considera Budapesta si poate pe buna dreptate, locul de nastere al lumii moderne.In ultima perioada, cele mai vizitate obiective turistice sunt: Castelul Buda - un castel istoric al regilor ungari din Budapesta, Bastionul Pescarilor din Budapesta o terasă în stil neogotic și neoromanic, situată la marginea cartierului Várkerület, pe malul drept al Dunării si Insula Margareta​, o insulă pe Dunăre acoperită de parcuri și este o zonă populară de agrement.Așadar, dacă nu ati ajuns încă la Budapesta, noi vă recomandăm să o puneti pe lista cu vacanțe, mai ales că este și un oraș accesibil ! Tarom opereaza zboruri directe catre Budapesta, in perioada martie-aprilie.

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Bastionul Pescarilor din Budapesta -  o terasă în stil neogotic și neoromanic, situată la marginea cartierului Várkerület din Budapesta, pe malul drept al Dunării.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Budapesta, ruta Bucuresti-Budapesta in perioada 24-30 aprilie 2019:

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Sofitel Budapest Chain Bridge ★★  Kempinski Hotel Corvinus Budapest​ ★★  InterContinental Budapest​ ★★  Hilton Budapest​ ★★  si  ★★ Continental Hotel Budapest​ ★★

► Va recomandam sa consultati cu atentie ofertele de cazare in sectiunea Hotels deoarece pot aparea reduceri considerabile de pret.

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?