A WEEK IN PALMA DE MALLORCA 07/04/2019
Mallorca este cea mai mare dintre insulele Baleare, situata intre Ibiza si Menorca, in bazinul Marii Mediterane. In functie de cantitatea de adrenalina, puteti alege tot felul de activitati in aer liber cum ar fi echitatia, scufundarile sau ciclismul montan pe teren stancos. Noaptea, puteti alege fie sa serviti cina, fie sa faceti o plimbare prin Puerto Deportivo sau de-a lungul falezei, fie va puteti bucura de viata de noapte din cluburi sau discoteci. Prin urmare, nu ar fi rau sa credem ca este insula care te poarta catre al saptelea cer, cel al gusturilor si aromelor, unde, mai bine de 2,400 restaurante, fie ca sunt baruri mici, fie ca sunt bistrouri sau cafenele, isi deschid usile, invitandu-va sa va bucurati de unicitate. Datorita cresterii continue a popularitatii sale printre turisti, Mallorca este de obicei asociat ideii de turism in masa, despre care se poate spune ca a schimbat in mod radical fata orasului si a insulei din anii '50 incoace. Si daca inca mai aveti un strop de energie ramas, atunci faceti-va timp sa cunoasteti si fata culturala a orasului Palma de Mallorca, vizitand macar minunata Catedrala Gotica ce dateaza din secolul 13 si care domina golful. In ultimii ani, pe lista celor mai vizitate obiective turistice se afla: Catedrala Gotică din Palma de Mallorca, Castell de Bellver, Drach Caves, Palma Aquarium, Coves dels Hams si Katmandu Park. Va propunem sa va organizati o vacanta in Mallorca si sa va bucurati de vremea insorita. Am gasit pentru dumneavoastra doua zboruri operate de Wizz Air, la pret accesibil ! 

 

 

 

 

Una dintre cele mai cunoscute atractii turistice din zona: Castell de Bellver -  un castel circular din anii 1300, pe o colină cu vedere la Palma, în care se află muzeul de istorie al orașului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Palma de Mallorca, cu plecari din: Cluj si Bucuresti in perioadele 11-18 si 13-21 mai 2019:

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ★★ Gran Melia Victoria ★★  Hotel Nixe Palace ★★  Castillo Hotel Son Vida a Luxury Collection Hotel​ ★★  Isla Mallorca & Spa ★★  si  ★★ Hotel Palma Bellver Managed By Melia​ ★★  in perioada 11-18 mai:

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?