A WEEK IN TBILISI 21/04/2019
Tbilisi este capitala si cel mai mare oras al Georgiei situat pe raul Kura, cu o suprafata de 350 kmp. si o populatie de aproximativ 1,5 milioane de locuitori. Cele mai vizitate atractii turistice sunt: Narikala, Catedrala „Sfânta Treime” din Tbilisi, Catedrala Svetițhoveli, Jvari, Bridge of Peace, Sulfur baths si National Botanical Garden. Georgia este foarte cunoscuta ca un producator important de vin, acesta fiind considerat a fi cel mai bun din cultura post-sovietica. In prezent, orasul este un centru modern, politic, cultural si economic al tarii, cu un aspect istoric, numeroase catedrale maiestuoase, cetati medievale, cartiere antice si piete.Turistii aleg sa viziteze aceasta destinatie pentru a admira orasul fermecator, obiectivele turistice, a savura bucataria georgiana delicioasa si pentru a experimenta pe deplin traditiile georgiene. Din Tbilisi puteti opta pentru excursii de o zi in regiunea vinului, Kakheti, in orasele Gori,  Mskheta si in Kazbegi din lanțul muntos Caucaz. Daca doriti sa va planificati o vacanta in Georgia in perioada mai - iunie, am gasit pentru dumneavoastra doua zboruri directe operate de Tarom, la pret rezonabil ! Va recomandam sa iti inchiriati o masina pentru a avea acces facil la frumusetile tarii, dar si o vizita in Armenia, daca timpul va permite.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Narikala -  ruinele pitorești ale unei fortărețe din secolul IV, cu o biserică restaurată și vedere panoramică la oraș.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Tbilisi, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioadele 19-26 mai si 05-12 iunie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Radisson Blu Iveria Hotel ★★  Holiday Inn Tbilisi​ ★★  Betsy's Hotel​ ★★  Rooms Hotel Tbilisi​ ★★  si  ★★ Citadines City Centre Tbilisi​ ★★  in perioada 19-26 mai:

► Va recomandam sa consultati ofertele de cazare pentru ambele perioade deoarece preturile pot sa difere.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?