AFTERHILLS FESTIVAL 2019 16/04/2019
Afterhills vine in 2019 cu schimbari majore pentru iubitorii festivalului. Editia de anul acesta se va desfasura langa padurea Dobrovat, aflata la 20 km de Iasi, pe parcursul a doua weekenduri. Astfel, 23 - 25 august, este weekend-ul dedicat tinerilor iubitori de trap, EDM si trance, dornici sa petreaca 72 de ore, alaturi de cei mai in voga artisti, iar 30 august - 1 septembrie, este weekend-ul in care vor performa artisti si trupe live. In primul weekend pe scena vor urca: Rita Ora, Don Diablo,Quintino si Sam Feldt, iar in cel de al doilea weekend pe scena vor fi Morcheeba, Faithless DJ Set, Gareth Emery si Hugo Kant. Pe langa aceste nume, lineup-ul va fi completat de peste 100 de artisti nationali si internationali. Biletele pentru festival pot fi achizitionate online si se gasesc la preturile:

♦ Oferta Early Bird este valabila pana la sfarsitul lunii aprilie.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Iasi, ruta Bucuresti-Iasi in perioadele 23-26 august si 30 august - 02 septembrie 2019:

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 23-26 august: ♦♦ Unirea Hotel & Spa ♦♦  Hotel Bellaria Iasi​ ♦♦   si   ♦♦ Little Texas Iasi​ ♦♦  in conditii excelente.

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?