AIR CANADA PROMOTION: FLIGHTS TO BAHAMAS 29/03/2019
Se spune ca viata este mai frumoasa in Bahamas, mai ales iarna ! Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Insula Paradisului, Nassau Straw Market, Ardastra Gardens, Zoo and Conservation Centre si Fort Charlotte. Va recomandam sa va informati si cu privire la posibilele tururi de oras dar si la mijloacele de transport disponibile. Astazi am gasit cateva zboruri din Bucuresti cu Air Canada catre Nassau. Precizam ca la dus una dintre escale este mare, asa ca vei avea nevoie si de o noapte de cazare.

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Nassau: Atlantis Paradise Island 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Nassau, ruta Bucuresti-Nassau  in perioadele 16-25 noiembrie 2019, 14-22 si 18-29 ianuarie 2020:

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ★★ British Colonial Hilton Nassau ★★  The Reef at Atlantis Autograph Collection​ ★★  si  ★★  The Beach at Atlantis Autograph Collection​ ★★ in perioada 16-25 noiembrie 2019:

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare si pentru perioadele 14-22, 18-29 ianuarie 2020.

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?