ALICE COOPER IN BERLIN 12/03/2019
Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km patrati.Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, gradini zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri - multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte si locul de desfasurare a numeroase festivaluri.De asemenea este cunoscut pentru numeroasele sale baruri situate de-a lungul raului Spree. Impreuna cu multitudinea de cafenele, restaurante si spatii verzi prezente in toate cartierele, acestea creeaza o sursa importanta de relaxare si de petrecere a timpului.Dar nu este de ajuns, asa ca ne-am gandit sa va propunem un city break la un pret foarte avantajos intr-o perioada in care se desfasoara un nou concert :La varsta de 71 de ani, cantaretul Alice Cooper isi doreste sa-si continue cariera muzicala. Veteranul a declarat ca se simte mai bine ca niciodata, anuntand ca se va retrage doar atunci cand publicul nu va mai dori sa-l vada. Anul acesta va avea turneu in Europa, iar noi va recomand sa il ascultati la Berlin pe 13 septembrie, la Max-Schmeling-Halle si sa petreceti un weekend prelungit in capitala Germaniei. Biletele pentru concert variaza intre 71 € si 88 €  si pot fi achizitionate online. Cel mai indicat ar fi sa va si informati din timp, cu referire la mijloacele de transport disponibile cat si la programului desfasurarii concertului.

 

 

Zborul este operat de compania low-cost Ryanair, pe ruta Bucuresti-Berlin, in perioada 12-14 septembrie 2019:

 

 

 

Ofertele de cazare selectate (din Berlin si din apropiere de arena Max-Schmeling-Halle) : ★★ Radisson Blu Hotel Berlin ★  Hilton Berlin​ ★  Eurostars Berlin​ ★  The Westin Grand Berlin​ ★  si  ★ Hotel Oderberger​ ★★

► In functie de mijlocul de transport cu care veti ajunge, puteti opta pentru oricare oferta de cazare. Noi va recomandam sa alegeti cea mai apropiata unitate de cazare.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?