AMSTERDAM IN JULY 27/05/2019
Amsterdam este un oras perfect pentru o escapada de un weekend sau poate chiar pentru un concediu complet.Orasul ofera vizitatorilor o sumedenie de obiective turistice si multe lucruri de facut.Capitala Olandei este vizitata de aproape 3,5 milioane de turisti in fiecare an, care se plimba fie pe jos, fie cu bicicleta prin faimosul oras.Printre cele mai vizitate atractii turistice se regasesc: Van Gogh Museum, Anne Frank House​, Vondelpark​ dar si altele.Pentru planificarea vacantei, va precizam faptul ca orice perioadă poate fi potrivită pentru a vizita Amsterdamul, însă trebuie să cunoaşteţi câteva amănunte.Cea mai aglomerată perioadă a anului este în lunile, iulie şi august, deoarece este vremea cea mai călduroasă. În orice caz nu veti avea parte de fluctuatii mari ale vremii, indiferent în ce perioadă a anului decideti să călătoriti. Dacă vă numărati printre persoanele care doresc să-si petreacă vacanta în perioadele mai putin aglomerate, nu este nici o problemă, deoarece veti găsi orasul la fel de primitor, încântător, cu reduceri mai mari la companiile aeriene, hotele, restaurante si de ce nu, poate să aveti parte de anumite evenimente atrăgatoare. Astazi va oferim ocazia sa va bucurati de soare in Amsterdam si va propunem o vacanta in luna iulie, la pret rezonabil !

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Rijksmuseum -  un muzeu național din Țările de Jos, aflat în Amsterdam. Are în posesie o mare colecție de picturi din secolul de aur olandez precum și o bogată colecție de artă asiatică.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Amsterdam, ruta Bucuresti-Amsterdam in perioada 20-27 iulie 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Grand Hotel Amrath Amsterdam ♦  Art'Otel Amsterdam​ ♦  Citizenm Schiphol Airport​ ♦  Inntel Hotels Amsterdam Centre​ ♦  si  ♦ WestCord Fashion Hotel Amsterdam ♦♦  in perioada 20-27 iulie:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?