AMSTERDAM OPEN AIR FESTIVAL 10/03/2019
Amsterdam este un oras perfect pentru o escapada de un weekend sau poate chiar pentru un concediu complet.Orasul ofera vizitatorilor o sumedenie de obiective turistice si multe lucruri de facut.Capitala Olandei este vizitata de aproape 3,5 milioane de turisti in fiecare an, care se plimba fie pe jos, fie cu bicicleta prin faimosul oras.Printre cele mai vizitate atractii turistice se regasesc: Van Gogh Museum, Anne Frank House​, Vondelpark​ dar si altele.Pentru planificarea vacantei, va precizam faptul ca orice perioadă poate fi potrivită pentru a vizita Amsterdamul, însă trebuie să cunoaşteţi câteva amănunte.Cea mai aglomerată perioadă a anului este în lunile, iulie şi august, deoarece este vremea cea mai călduroasă. În orice caz nu veti avea parte de fluctuatii mari ale vremii, indiferent în ce perioadă a anului decideti să călătoriti.Dacă vă numărati printre persoanele care doresc să-si petreacă vacanta în perioadele mai putin aglomerate, nu este nici o problemă, deoarece veti găsi orasul la fel de primitor, încântător, cu reduceri mai mari la companiile aeriene, hotele, restaurante si de ce nu, poate să aveti parte de anumite evenimente atrăgatoare. La inceputul verii, mai exact pe data de 1-2 iunie,  va avea loc festivalul de muzica electronica si arte vizuale ♦ Amsterdam Open Air ♦, ce are loc in Gaasperpark. Va fi o colaborare între MTV , Club Air si alte nume importante din circuitul de cluburi din Amsterdam, acest festival avand scopul de a oferi o reflectare exactă a vietii de noapte a orașului.Asadar, nu stati pe ganduri. Incercati sa va informati din timp cu privire la artisti, la programul de desfasurare dar si la locurile disponibile. Pretul unui bilet este de aproximativ 130 €  – bilet festival + camping.

 

 

Informatii zbor: destinatia Amsterdam, plecare: din Bucuresti, in perioada 01-03 iunie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate (Amsterdam si in apropiere de Gaasperpark): ♦♦♦ Grand Hotel Amrath Amsterdam ♦♦  Inntel Hotels Amsterdam Centre ♦♦  Radisson Blu Hotel Amsterdam​ ♦♦  Jaz Amsterdam​ ♦♦  si  ♦♦ Fletcher Hotel Amsterdam​ ♦♦♦

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?