AMSTERDAM TOUR IN JULY 24/04/2019
Amsterdam este un oras perfect pentru o escapada de un weekend sau poate chiar pentru un concediu complet.Orasul ofera vizitatorilor o sumedenie de obiective turistice si multe lucruri de facut.Capitala Olandei este vizitata de aproape 3,5 milioane de turisti in fiecare an, care se plimba fie pe jos, fie cu bicicleta prin faimosul oras.Printre cele mai vizitate atractii turistice se regasesc: Van Gogh Museum, Anne Frank House​, Vondelpark​ dar si altele.Pentru planificarea vacantei, va precizam faptul ca orice perioadă poate fi potrivită pentru a vizita Amsterdamul, însă trebuie să cunoaşteţi câteva amănunte.Cea mai aglomerată perioadă a anului este în lunile, iulie şi august, deoarece este vremea cea mai călduroasă. În orice caz nu veti avea parte de fluctuatii mari ale vremii, indiferent în ce perioadă a anului decideti să călătoriti. Dacă vă numărati printre persoanele care doresc să-si petreacă vacanta în perioadele mai putin aglomerate, nu este nici o problemă, deoarece veti găsi orasul la fel de primitor, încântător, cu reduceri mai mari la companiile aeriene, hotele, restaurante si de ce nu, poate să aveti parte de anumite evenimente atrăgatoare. Astazi va oferim ocazia sa va bucurati de soare in Amsterdam si va propunem o vacanta in luna iulie, la pret accesibil !

 

 

 

 

Unul dintre cele vizitate obiective turistice: Rijksmuseum - un muzeu național din Țările de Jos, aflat în Amsterdam, pe Museumplein. Acesta este dedicat artelor, tehnicii și istoriei. Are în posesie o mare colecție de picturi din secolul de aur olandez precum și o bogată colecție de artă asiatică.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Amsterdam, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioada 04-11 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Grand Hotel Amrath Amsterdam ♦♦  Hotel Okura Amsterdam​  ♦♦ Art'Otel Amsterdam​ ♦♦  Sofitel Legend The Grand Amsterdam​ ♦♦  si  ♦♦ Bilderberg Garden Hotel​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?