ANDRÉ RIEU IN MAASTRICHT HOMETOWN 16/03/2019




Maastricht este un oras de aproximativ 120.000 de locuitori situat în provincia olandeza Limburg. Două dintre importantele instituții culturale care se află în Maastricht sunt Universitatea Maastricht (Universiteit Maastricht) și Muzeul de Artă Bonnefanten. Orasul a devenit celebru când a fost semnat Tratatul privind Uniunea Europeana (cunoscut ca Tratatul de la Maastricht). De curand am aflat de o serie de concerte sustinute de  André Rieu. Supranumit si Regele Valsului, acesta  a reusit sa aduca la viata partituri de mult uitate sau arii considerate de multi prea invechite si a deschis noi orizonturi ale muzicii clasice, atat in randul tinerilor cat si in randul celor mai in varsta.Veti putea asculta piese celebre interpretate in stilul propriu al maestrului, incarcate cu cea mai profunda sensibilitate si cu o nemarginita dragoste pentru muzica. André Rieu este încântat să anunțe cea de-a 15-a ediție a concertelor sale spectaculoase în aer liber din orașul natal Maastricht. Pe 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 14, 19, 20 și 21 iulie 2019 André va face un spectacol magnific în această nouă ediție a concertelor sale mult iubite. Experimentați concertele de seară de vară  pe cel mai romantic pătrat din Olanda: Vrijthof din Maastricht! Bucurați-vă de spectacole unice precum și de soliștii prezenti. Va propunem să vă alăturati petrecerii si să vă bucurați de valsurile irezistibile, muzica clasică, opereta cat si de o seară pe care nu o veți putea uita! 

 

Doua dintre cele mai vizitate atractii: Vrijthof si Basilica of Saint Servatius.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Maastricht, ruta Bucuresti-Maastricht in perioada 03-10 iulie 2019:

► Optional puteti cauta si alte zboruri disponibile tot in perioada 01-21 iulie.

 

Ofertele de cazare selectate( Maastricht si locul desfasurarii, Vrijthof): ★★★ Townhouse Maastricht ★★  Bastion Hotel Maastricht Centrum​ ★★  si  ★★ Hotel Bigarre Maastricht Centrum ★★  in perioada 03-10 iulie:

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?