ANDREA BOCELLI IN BUDAPEST 2019 15/04/2019
Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala. Datorita faptului ca ofera o multitudine de atractii turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. In aceasta dimineata am aflat de celebrul tenor Andrea Bocelli, care a lansat anul trecut albumul ‘Si’ ce include colaborari cu Josh Groban, Dua Lipa si Ed Sheeran si care s-a bucurat de un succes imens. Anul acesta artistul are turneu in Africa, America si Europa. Noi va recomandam sa il ascultati la Budapesta, pe 17 noiembrie, la László Papp Budapest Sportaréna si sa petreceti un weekend prelungit in capitala Ungariei. Biletele pentru concert variaza intre 62 € si 155 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: László Papp Budapest Sportaréna - o arenă acoperită multifuncțională din Budapesta, cea mai mare de acest fel din Ungaria. Arena poate găzdui până la 12.500 de persoane în timpul unor concerte.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Budapesta, ruta Bucuresti-Budapesta in perioada 16-18 noiembrie 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Sofitel Budapest Chain Bridge ♦♦  Kempinski Hotel Corvinus Budapest​ ♦♦  New York Palace The Dedica Anthology Autograph Collection​ ♦♦  InterContinental Budapest​ ♦♦  si  ♦♦ Hilton Budapest​ ♦♦  in perioada 16-18 noiembrie:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?