AUGUST IN CRETE 16/05/2019
Creta, cea mai mare si mai sudica insula a Greciei, denumita "Insula Miracolelor", este leaganul civilizatiei mediteraneene, fiind incarcata de istorie si numeroase locuri arheologice. Clima mereu insorita, peisajul abundand in plante si flori, istoria si traditiile, plantatiile de maslini si portocali, cafenelele, restaurantele, barurile si traditionalele taverne fac din Creta un real paradis.Majoritatea centrelor turistice  se află pe coasta nordică a insulei între Heraklion si Malia.Hotelurile si restaurantele se întind ca un colier de perle de-a lungul plajelor nisipoase. Heraklion, situat pe coasta nordică a insulei, având 130 de mii de locuitori, este capitala şi centrul comercial, economic şi cultural al insulei. Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Heraklion Archaeological Museum, Fortăreața Koules, Historical Museum of Crete, Morosini Lions Fountain si Grave Monument of Kazantzakis. De asemenea este o regiune foarte vizitata de turistii romani. Aceasta abunda in statiuni turistice moderne, plaje foarte curate si obiective turistice absolut fascinante, astfel ca este o destinatie de vacanta ideala pentru toate varstele. Este si cea mai populata regiune din Creta si un magnet pentru turistii din toate colturile lumii. Toate acestea sunt motive suficiente să vă doriţi să petreceţi un sejur minunat în Creta. Grăbiţi-vă să vă rezervaţi bilete, vara începe cu Heraklion !

 

 

 

 

 

 

O atractie turistica frecvent vizitata: Fortăreața Koules -   o cetate venețiană situată la intrarea în portul vechi din Heraklion, Grecia. A fost construită la începutul secolului al XVI-lea, și este încă în stare bună.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Heraklion ( aterizare in: Heraklion International Airport ), plecare din Bucuresti  in perioada 2-12 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Galaxy Iraklio Hotel ♦♦  GDM Megaron Historical Monument Hotel​ ♦♦  Capsis Astoria Heraklion Hotel​ ♦♦  si  ♦♦ Ibis Styles Heraklion Central ♦♦  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa consultati ofertele de cazare in sectiunea Hotels si sa va faceti rezervare din timp.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?