AUGUST IN MALTA 25/05/2019




Malta este o tara insulara sud-europeana cu capitala la Valletta, fiind una dintre cele mai spectaculoase insule europene, o destinatie de top pentru intreaga familie. Aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila: puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul. Plajele sau golfurile apar la tot pasul, iar multe dintre acestea păstrează relieful stâncos, cu pietre ascuţite, acoperite cu alge şi înnegrite de valurile necontenite ale mării sărate. Există şi zone cu plaje cu nisip fin, cel mai adesea înţesate de turişti, precum şi plaje artificiale, una dintre acestea fiind cea din Saint Julian, amenajată cu nisip adus din Iordania. Malta este in ultima perioada, o destinație turistică populară, cu o climă caldă, numeroase zone de agrement și monumente arhitecturale și istorice, care ofera o fascinatie deosebita oricarui vizitator. Astazi va oferim ocazia de a va organiza o vacanta de neuitat: August in Malta, la un pret de care va trebui sa profitati urgent!

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Insula Comino -  Comino este numele celei de-a treia insule din arhipelagul maltez. Este situată între insulele Malta și Gozo, acestea două fiind insulele dens locuite din arhipelag.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Malta, ruta Bucuresti-Malta in perioada 18-25 august 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hotel Phoenicia Malta ♦♦  Corinthia Palace Hotel & Spa​ ♦♦  Maritim Antonine Hotel & Spa​ ♦♦  Db San Antonio Hotel + Spa​ ♦♦  si  ♦♦ Marina Hotel Corinthia Beach Resort Malta​ ♦♦ in conditii excelente, cu servicii complete de cazare.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?