AUSTRIAN AIRLINES FLIGHTS TO SPLIT, CROATIA 17/03/2019




Austrian Airlines au preturi foarte bune la zborurile catre Split in perioadele urmatoare, astfel iti poti organiza o vacanta in Croatia. Cu siguranta pretul biletelor de avion pe ruta asta va creste in lunile urmatoare, asadar noi iti recomandam sa-ti faci rezervarile pentru vacanta de vara din timp.Tara se poate lauda cu una din cele mai impresionante tarmuri marine pe care Europa le ofera turistilor din intreaga lume.Split mai este cunoscut si ca epicentrul distractiei din Croatia, zona fiind deseori asemanata cu Ibiza, atat pentru cluburi, cat si pentru plajele superbe.Este al doilea cel mai mare oras al Croatiei, o destinatie turistica populara printre romani, si mai mereu aflat in topul preferintelor turistilor de pretutindeni. Cu toate ca poate parea un loc prea aglomerat pentru petrecerea vacantei, se pare ca aceasta trasatura nu sperie mai pe nimeni, turistii continuand sa se inghesuie pentru a-si rezerva vacante in aceasta parte a Croatiei.Acest lucru nu ne surprinde daca tinem cont ca Split este unui dintre cele mai fascinante porturi ale Marii Adriatice, un oras istoric remarcabil, ce povesteste despre intelepciunea grecilor, ingeniozitatea romanilor, si cultura bizantinilor, venetienilor, austriecilor si italienilor, care s-au perindat prin aceste locuri. Am gasit pentru dumneavoastra trei zboruri cu o escala (in Viena), la pret rezonabil !

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice din ultima perioada: Palatul lui Dioclețian din Split, o reședința imperială fortificată construită de împăratul Dioclețian pe coasta Dalmației pentru a-și petrece viața după abdicarea sa în anul 305. Este unul din cele mai bine conservate edificii ale Antichității târzii.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Split, cu plecari din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioadele 05-12 mai, 01-06 iunie si 17-24 iulie 2019:

► Va recomandam sa consultati zborurile in sectiunea Flights, pentru a nu aparea mici diferente de pret. 

 

 

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ★★★ Hotel Atrium Split ★★  Jupiter Luxury Hotel​ ★★  Cornaro Hotel​ ★★  si  ★★ Marmont Heritage Hotel​ ★★  in perioada 05-12 mai:

► Puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada in parte, accesand sectiunea Hotels.

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?