BACKSTREET BOYS IN PARIS 06/03/2019
O asezare importanta timp de mai bine de doua milenii, Parisul de astazi este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din lume iar influenta pe care o exercita in media, moda, stiinta, arta, divertisment si multe alte domenii contribuie impreuna la statutul pe care-l ocupa ca unul dintre cele mai importante orase de pe glob.Ca orice metropola importanta are un aeroport international foarte mare, acesta fiind Charles de Gaulle International Airport. De asemenea, orasul ofera turistilor o multime de atractii, muzee si obiective turistice ca de exemplu: Eiffel Tower,  Arc de Triomphe, Louvre Museum​, Palace of Versailles​, Sainte-Chapelle​.Majoritatea atractiilor turistice se gasesc la tot pasul si de aceea pentru a vizita capitala Frantei, putina planificare nu strica. Astazi, va propunem un city break la  pret destul de atractiv, avand in vedere faptul ca in perioada urmatoare se desfasoara un concert sustinut de ♦ Backstreet Boys ♦​ care au revenit in actualitate cu single-ul “Changes” lansat anul trecut. Trupa a anuntat odata cu acest single si cel mai mare turneu al sau cu opriri pe cele mai mari stadioane si arene din lume in 2019. Turneul DNA World Tour este cel mai amplu turneu al muzicienilor din ultimii 18 ani si va promova viitorul LP, “DNA”. Seria de concerte incepe in luna aprilie in SUA, iar apoi ajunge in Europa in mai. Va propunem si va recomandam sa îi ascultati la Paris, pe 19 mai, pe Accorhotels Arena si sa petreceti un weekend in orasul iubirii si al luminilor.

► Biletele pentru concert variaza intre 67.50 € si 98.30 € si pot fi achizitionate online ca si la celelalte concerte.

 

Informatii zbor: destinatia Paris, ruta Bucuresti-Paris in perioada 18-20 mai 2019:

 

Am selectat hotelurile celei mai preferate din aceasta perioada: ★★ The Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe ★  Hotel Scribe Paris Opera by Sofitel​ ★ Hotel Napoleon Paris​ ★  Novotel Paris Les Halles​ ★ Crowne Plaza Paris Republique​ ★  si  ★ Select Hotel Paris​ ★  in perioada 18-20 mai 2019:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?