BILBAO BBK LIVE FESTIVAL 07/03/2019
Bilbao, numit Bilbo in limba basca, este al saselea oras ca marime din Spania, cel mai impresionant port si principalul centru industrial din nordul tarii.Dupa o perioada de declin economic, Bilbao a investit in turism, reinnoire urbana si culturala, devenind din nou perla regiunii basce. Minuni ale arhitecturii moderne precum Muzeul Guggenheim si Palatul Euskalduna atrag mii de turisti in Bilbao, contrastand puternic cu "casco viejo" - centrul istoric, ce dateaza din secolul XIV. Aceasta parte veche a orasului se afla pe partea dreapta a raului, intre Puente de San Antón si Biserica San Nicolás si este legata de orasul nou - Ensanche - prin cinci poduri.Un stil nou de tramvai, EuskoTran, a fost introdus în 2002. Prin eforturilor de reanoire si modernizare a orasului, Bilbao este la ora actuala unul dintre cele mai moderne orase din Europa de Sud. Cu toate acestea, astazi va informam ca in perioada urmatoare se desfasoara mai multe evenimente in Bilbao, unul dintre acestea fiind reprezentat de Bilbao BBK Live, care este un festival de muzica rock si pop care se desfasoara anual. Festivalul are loc intr-un complex construit special pentru eveniment, pe versantii muntelui Cobetas, situat la sud-vest de oras. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 11 - 13 iulie, iar pe scena vor urca  Liam Gallagher, Thom Yorke Tomorrows's Modern Boxes, The Strokes, Rosalia, Suede,  Weezer , The Good, The Bad&The Queen, dar si alti artisti renumiti. Eventual îi puteti regasi pe cei preferati, cautand informatii despre LINE Up. Biletele pentru festival pot fi achizitionate online si se gasesc la preturile: 145 € – acces trei zile la festival, 62 € – acces o zi la festival, 160 € – acces trei zile + camping, 15 € – 4 nopti in camping.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Bilbao, ruta Bucuresti-Bilbao in perioadele 10-14 si 10-17 iulie 2019:

► Zborul specific festivalului este operat in perioada 10-14, iar zborul din perioada 10-17 iulie este o a doua optiune.

 

 

 

 

Rezultatul unitatilor de cazare selectate: ★★★ Gran Hotel Domine Bilbao ★★  Hotel Melia Bilbao​ ★★  Hotel Carlton Bilbao​ ★★  Sercotel Hotel Gran Bilbao​ ★★  si  ★★ Barcelo Bilbao Nervion ★★★  in perioada 10-14 iulie:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?