BILBAO CITY TOUR 05/04/2019
Bilbao, numit Bilbo in limba basca, este al saselea oras ca marime din Spania, cel mai impresionant port si principalul centru industrial din nordul tarii. Situat pe raul Nervión, la 14 km distanta de tarmul marii, Bilbao este si cel mai important oras din regiunea Tara Basca. Dupa o perioada de declin economic, Bilbao a investit in turism, reinnoire urbana si culturala, devenind din nou perla regiunii basce. Minuni ale arhitecturii moderne precum Muzeul Guggenheim si Palatul Euskalduna atrag mii de turisti in Bilbao, contrastand puternic cu "casco viejo" - centrul istoric, ce dateaza din secolul XIV. Aceasta parte veche a orasului se afla pe partea dreapta a raului, intre Puente de San Antón si Biserica San Nicolás si este legata de orasul nou - Ensanche - prin cinci poduri. Un stil nou de tramvai, EuskoTran, a fost introdus în 2002 iar prin eforturile de rennoire si modernizare a orasului, Bilbao este la ora actuala unul dintre cele mai moderne orase din Europa de Sud. Procesul continua, astfel ca este in constructie un turn unic, planificat de Cesar Pelli, care va fi folosit ca sediul pentru guvernul regional basc. De asemenea vizitatori din intreaga lume se bucura de bogatia culturala, dar si gastronomica a orasului: bucataria basca este una dintre cele mai apreciate din Spania, iar orasul se mandreste cu unele dintre cele mai bune restaurante. Va propunem sa va planificati din timp o vacanta in Bilbao, unul dintre cele mai frumoase orase ale Spaniei.

 

 

 

Doua dintre cele mai impresionante obiective turistice: Muzeul Guggenheim din Bilbao - un muzeu de artă contemporană situat în Bilbao. Museum of Fine Arts of Bilbao - muzeu de artă, incluzând operele lui Velázquez, Goya și Picasso, cunoscut pentru opere de artiști basci.

► Va recomandam sa va informati cu privire la programul de vizita al acestora.

 

 

Informatii despre zbor: Zbor operat de compania AirFrance, cu destinatia Bilbao, pe ruta Bucuresti-Bilbao in perioada 13-21 mai 2019:

 

Rezultatul ofertelor de cazare: ★★ Gran Hotel Domine Bilbao ★★  Hotel Melia Bilbao​ ★★  Sercotel Hotel Gran Bilbao​ ★★  Barcelo Bilbao Nervion​ ★★  si   ★★ Sercotel Coliseo​ ★★  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa urmariti indeaproape ofertele de cazare deoarece preturile se mai pot modifica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?