BRITISH SINGER STING IN SOFIA 09/03/2019
Cu puţin sub un milion de locuitori, Sofia este oraşul-capitala cu mai multe faţete din vestul Bulgariei. Sofia a fost, încă din vremurile trecute, un punct nodal pe drumurile comercianţilor europeni, iar această poziţie şi-a păstrat-o şi în prezent. De asemenea se numără printre cele mai vechi oraşe ale Europei, drept pentru care nu este nicio noutate că se mândreşte cu nenumărate monumente istorice. Principalele obiective turistice sunt: Biserica Sfanta SofiaCatedrala Alexandr Nevski, Muzeul Național de Istorie al Bulgariei, Palatul Național al Culturii​ si Teatrul Național „Ivan Vazov''. Insa, mândria cea mai mare a oraşului o constituie parcurile, care într-adevăr, sunt aici din abundenţă. Cel mai cunoscut parc orăşenesc este fără îndoială, Sofia City Garden. Locul este îndrăgit de localnici şi atrage numeroşi turişti, la relaxare în zeci de cafenele şi colţuri primitoare cu mici fântâni arteziene.Nu departe de oraş, se întinde cel mai vechi parc natural al Bulgariei, Vitoşa. De asemenea, la o anumita perioada de timp, in oras au loc diferite concerte.Prin urmare, astazi va oferim ocazia sa il ascultati pe cantaretul britanic Sting, care va avea, anul acesta, un nou turneu in Europa sub denumirea ‘Sting: My Songs’. Artistul promite un spectacol dinamic care se concentreaza pe cele mai populare melodii ale sale. Va propunem sa il ascultati la Sofia pe 1 iunie, la Sports hall ‘Arena Armeec’ si sa petreceti un weekend prelungit in capitala Bulgariei. Cel mai indicat ar fi sa va informati cu privire atat la programul de desfasurare a concertului cat si la pretul biletelor.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Sofia, ruta Bucuresti-Sofia in perioada 31 mai-03 iunie 2019:

► Tot in aceeasi perioada, sunt disponibile zboruri din: Cluj, Iasi si Timisoara.

Oferte de cazare selectate (din Sofia si din apropiere de Armeec Arena): ♦♦♦ Grand Hotel Sofia ♦♦  Sense Hotel Sofia​ ♦♦  Rosslyn Thracia Hotel Sofia​  ♦♦  Metropolitan Hotel Sofia​  ♦♦  si  ♦♦ Novotel Sofia​ ♦♦♦  in perioada 31 mai-03 iunie 2019:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?