BRUGES IN OCTOBER 03/06/2019
Centrul administrativ al Europei, orasul Bruxelles, surprinde prin arhitectura cladirilor în stil baroc, a muzeelor, dar si prin eleganta si varietatea localurilor.Insa, in nici un alt oras din Europa, aerul si atmosfera care te invaluie nu aduce atat de mult aminte de timpurile din Evul Mediu, precum in acest oras din apropierea Marii Nordului. Bruges este intotdeauna o idee buna pentru o escapada de cateva zile. Acesta isi pastreaza farmecul sau medieval de secole, nu este de mirare ca este considerat cel mai bine conservat oras medieval din Belgia, iar arhitectura cladirilor sale completeaza toate datele uneia dintre cele mai atractive destinatii turistice ce atrage anual peste 2 milioane de turisti. De asemenea nu trebuie sa ratati vestitii cartofi prajiti, ciocolata si berea belgiana si o plimbare cu vaporasul pe canale. Transferul de la aeroport se poate achizitiona cu maxim 2 luni inainte de plecare, iar preturile pornesc de la 10 euro dus-intors din aeroportul Charleroi.

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Belfry of Bruges  -  o clopotniță medievală cu 366 de trepte care duc la priveliști, plus trezorerie și carilon cu 47 de clopote.

 

 

Informatii despre zbor: zbor low-cost Ryanair, cu destinatia Bruxelles, ruta Bucuresti-Bruxelles in perioada 25-28 octombrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate (Bruxelles si Bruges) : ♦♦ Hotel Metropole Brussels ♦♦  Warwick Brussels​ ♦♦  Grand Hotel Casselbergh Bruges​ ♦♦  NH Brugge​ ♦♦   si   ♦♦ Crowne Plaza Hotel Brugge​ ♦♦ in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?