BTS IN LONDON 24/04/2019
Londra este capitala Marii Britanii si este unul dintre cele mai interesante si vizitate orase din lume. Astazi va propunem sa petreceti altfel timpul in capitala modei deoarece am gasit un nou eveniment: Trupa coreeana BTS a dezvaluit la inceputul anului un program cu cel mai nou turneu mondial .Acesta se cheama “Love Yourself: Speak Yourself”, iar membrii formatiei vor concerta si in Europa. BTS, cunoscuți de asemenea și sub numele de Bangtan Boys, este o trupă sud-coreeană formată din șapte membri. Turneul va fi unul spectaculos si va incepe pe data de 4 mai. Cu toate acestea, va recomandam sa ii ascultati live la Londra, pe 1 iunie, pe Wembley Stadium si sa petreceti cateva zile in capitala Angliei. Biletele pentru concert variaza intre 93 € si 132 € si pot fi achizitionate online facand rezervare din timp. Distanta dintre Londra si Wembley este foarte mica, aproximativ 13km si poate fi parcursa foarte usor cu orice mijloc de transport.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Wembley Stadium - un stadion de fotbal din Wembley Park, Londra. 

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Londra, cu plecare din Cluj in perioada 31 mai - 02 iunie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate (Londra si Wembley): ♦♦ Hilton London Wembley ♦♦  The Tower Hotel London ♦♦  Hyatt Place London Heathrow Airport​ ♦♦  Park Plaza County Hall London ♦♦  si  ♦♦ Millennium Hotel London Knightsbridge ♦♦ in perioada concertului:

► Recomandarea noastra este sa optati pentru hotelul ♦ Hilton London Wembley ♦ deoarece este cel mai apropiat de Wembey Stadium.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?