CÉLINE DION IN LONDON 18/03/2019
Londra este capitala Marii Britanii si este unul dintre cele mai interesante si vizitate orase din lume.De asemenea este una din cele patru mari capitale ale modei, alaturi de Paris, Milano si New York.Catevar din locurile care trebuie sa le vizitati in mod special daca va aflati in Londra ar fi: Palatul Buckingham care este resedinta familei regale si locul unde regina Elisabeta rezideaza.Palatul este asezat vizavi de strada Pall-Mall si monumentului Regina Victoria.Catedrala Saint Paul care este resedinta bisofului de Londra si centrul spiritual al orasului.The Palace Of Westminster este una dintre cele mai cunoscute constructii din lume.Sunt foarte multe atractii turistice tocmai de aceea este indicat sa va documentati inainte cu scopul de vizita cat mai multe obiective intr-un timp foarte scurt. Va oferim o noua ocazie foarte buna sa vizitati capitala Regatului Unit in perioada urmatoare, mai ales ca am aflat de un eveniment nu tocmai intamplator. Céline Dion va fi capul de afis al editiei din 2019 a festivalului British Summer Time, festivalul de muzica fiind singurul prilej cu care cantareata canadiana va concerta anul acesta in Europa. Artista se va alatura unor muzicieni importanti precum Florence and The Machine, Robbie Williams si Barbra Streisand in cadrul evenimentului organizat in Hyde Park din Londra. Va sustine concertul in Londra la o luna dupa incheierea celui de-al doilea sau sezon de reprezentatii artistice din Las Vegas, la faimosul hotel Caesars Palace. Concertul va avea loc pe 5 iulie, iar biletele pentru concert variaza intre 105 € si 380 € si pot fi achizitionate online.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Londra, ruta Bucuresti-Londra in perioada 04-06 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate (Londra si din apropiere de Hyde Park): ★★ Park Plaza Westminster Bridge London ★★  The Tower Hotel London​ ★★  St James' Court A Taj Hotel​ ★★  DoubleTree by Hilton Hotel London - Tower of London ★★  si  ★★  Park Plaza County Hall London​ ★★  in perioada 04-06 iulie 2019:

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?