CAMBRIDGE FOLK FESTIVAL 2019 20/04/2019
Cambridge este un oraș universitar din Regatul Unit, centrul administrativ al comitatului Cambridgeshire în regiunea East din Anglia. Este situat la 80 km nord-nord-est de Londra si are o populație de peste 110.000 locuitori din care peste 22.000 sunt studenti. Chiar acum am aflat de un eveniment ce se desfasoara in Orasul Universitatilor: Cambrigde Folk Festival sau in traducere Festivalul de folclor Cambridge este unul dintre cele mai lungi festivaluri folclorice din lume. A avut loc în fiecare an din 1965, atrage aproximativ 14 mii de vizitatori, dintre care mulți se întorc anual. Este renumit pentru atmosfera sa unică și amestecul său eclectic de muzică, cei mai buni artiști populari tradiționali din Marea Britanie și Irlanda. Amplasat în împrejurimile frumoase ale parcului Cherry Hinton Hall, festivalul se află la doar 15 minute de centrul istoric al orașului Cambridge, este perfect pentru oricine caută atmosfera și atmosfera unui festival stabilit în adâncul țării, dar cu legături strânse cu orașul. Festivalul de la Cambridge din 2019 va avea loc între 1 și 4 august iar biletele pot fi rezervate online. Din Londra se poate ajunge in Cambridge prin inchirierea unui mijloc de tranport pe ruta Londra-Cambridge. Va recomandam sa va informati si cu privire la intervalul orar al festivalulul.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Cherry Hinton Hall Park -  Sala este cea mai cunoscută pentru găzduirea anuală a festivalului Cambridge Folk, un eveniment in continua crestere (în mărime și popularitate) care atrage în mod regulat mii de oameni în parc.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Londra, ruta Bucuresti-Londra in perioada 01-04 august 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hilton Cambridge City Centre ♦♦  DoubleTree by Hilton Cambridge City Centre ♦♦  The Varsity Hotel & Spa ♦♦  si  ♦♦ Hotel du Vin & Bistro Cambridge ♦♦  in perioada 01-04 august:

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?