CARNIVAL IN COLOGNE 22/02/2019
Koln, sau Cologne in engleza, este un oras mare, activ, cu viata de noapte, multe localuri si restaurante, dar totodata vechi, incarcat de istorie, monumente si situri. Kolnul ofera mai mult decat istorie: fie ca este vorba de strada muzicii din Hohe Strasse sau galele de la opera moderna, de picturile pavale din multimea de catedrale sau de capodoperele vechi de la Muzeul Wallraf Richartz, in oras toate acestea se imbina intr-o opera de arta vivace, o metropola cosmopolitana cu aproape un milion de locuitori si care, in pofida dimensiunilor, nu si-a pierdut niciodata aparenta de cartier.Nu in ultimul rand, perioada faimoaselor carnavaluri din Köln este un moment numai bun de a vizita orasul. In perioada imediat urmatoare, se desfasoara Carnavalul de la Koln.Este un carnaval de 6 zile,fiind cunoscut la germani si drept ''crazy days'', unde parada costumelor, a florilor, paradele militare si spectacolele stradale se combina cu berea si mancarea locala, duse chiar si pe parcursul noptilor. Copiii sunt si ei putin implicati, acestia primind mici cadouri, mai ales in timpul paradelor purtate prin cartiere. Va propunem o vacanta in aceasta perioada, la un pret decent !

 

Informatii zbor: destinatia Koln, ruta Bucuresti-Koln in perioada 01-07 martie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ★★  Hilton Cologne ★  Hyatt Regency Koln ★  Cologne Marriott Hotel​ ★  Excelsior Hotel Ernst am Dom​ ★  si  ★ Dorint Hotel am Heumarkt Koln​ ★  in perioada faimosului carnaval:

► Accesand sectiunea Hotelsputeti consulta ofertele de cazare si preturile acestora.

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?