CHEAP FLIGHTS TO ARGENTINA 12/03/2019




Buenos Aires este capitala Republicii Argentina. Este unul dintre cele mai mari oraşe din America Latină, cu o multime de oferte culturale şi este punctul de plecare pentru a călători în restul ţării. Locuitorii din Buenos Aires sunt cunoscuti ca Portenos, "oamenii din port". Orasul este cel mai european dintre toate orasele Americii de Sud. Cu bulevardele sale largi, parcuri inverzite, cladiri impozante, o cultura variata si o viata de noapte animata, acesta aminteste de Paris sau Barcelona. Acest lucru nu este de mirare: majoritatea locuitorilor sunt urmasi ai imigrantilor europeni, care s-au stabilit aici in secolul 19, aducand cu ei o cultura ce poate fi admirata in nenumarate galerii de arta, teatre si muzee, cat si o arta culinara ce poate fi savurata in restaurante de cea mai buna calitate. In ciuda influentelor sale europene, este un oras unic. Muzicienii care canta tango pe strazi fac parte din peisajul local la fel de mult ca si monumentele renumite ale orasului, precum Teatro Colon si arhitectura de inspiratie franceza.Cele mai frecventate obiective turistice din ultima perioada sunt: Casa Rosada, un palat impunător de culoare roz, care găzduiește biroul prezidențial și poate fi vizitat cu ghid, Plaza de Mayo, piața orașului denumită după revoluția din 1810 care a dus la independența Argentinei, Obelisco, un obelisc emblematic din piatră albă de Cordoba care este un loc de întâlnire popular, Parque Tres de Febrero, Jardín Japonés, Palacio Barolo si  El Ateneo Grand Splendid. Daca alegeti sa vizitati orasul-capitala, va recomandam sa va informati in legatura cu mijloacele de transport si cu ghizii turistici disponibili.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Buenos Aires, cu plecare din Aeroportul Internațional Henri Coandă, Bucuresti  in perioadele 04-18, 11-30 si 12-27 noiembrie 2019:

 

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ InterContinental Buenos Aires ★★  Mine Hotel Buenos Aires ★★  Icaro Suites ★★  Duque Hotel Boutique & Spa​ ★★  si  ★★ Vain Boutique Hotel​ ★★★  in perioada 04-18 noiembrie:

► Ofertele de cazare sunt disponibile in sectiunea Hotels.

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?