CHEAP FLIGHTS TO CANADA 03/05/2019
Toronto se afla pe malul nordic al raului Ontario, imaginea orasului in lac fiind inconfundabila: Turnul CN este cel mai inalt din lume. In jurul lui se afla o colectie de zgarie-nori, care lasa spatiu pentru zone rezidentiale, parcuri si spatii verzi.Orasul din ziua de astazi este un loc animat si cultural, cu veri toride si ierni reci. Acesta este cel mai important oras al Canadei din punct de vedere economic, un centru al finantelor, serviciilor media si gazda mai multor corporatii decat orice alt oras. Noaptea, localnicii au la dispozitie restaurante, baruri si cluburi, opere si teatre. Mai presus de toate insa, orasul este caracterizat de localnici - prietenosi, eficienti si multi-culturali. In perioada aceasta se gasesc preturi foarte bune la zboruri catre Toronto din Bucuresti si Cluj. Tarifele sunt intre 430-440 euro pentru un zbor dus-intors cu o escala in Varsovia, includ un bagaj de cabina si unul de cala. Preturi asemanatoare gasiti si la alte companii aeriene precum Lufthansa, Austrian si Air Canada. Va recomandam sa consultati zborurile disponibile in sectiunea Flights.Sa aveti mult spor la organizat vacante !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai impresionante obiective turistice: Royal Ontario Museum -  muzeu cu galerii de istorie naturală și cultură mondială, plus dinozauri în aripa de cristal din Libeskind.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Toronto, cu plecari din Bucuresti si Cluj in perioadele 01-16 octombrie, 14-30 octombrie si 19-28 noiembrie 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate, perioada 01-16 octombrie: ♦♦ Four Seasons Hotel Toronto at Yorkville ♦♦  One King West Hotel and Residence​ ♦♦  Hyatt Regency Toronto​ ♦♦  Toronto Marriott City Centre Hotel​ ♦♦  si  ♦♦ Sandman Signature Toronto Airport Hotel​ ♦♦  cu servicii complete de cazare, in conditii optime.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?