CHEAP FLIGHTS TO COLOMBO, SRI LANKA 21/02/2019
Colombo, capitala statului Sri Lanka, este cel mai mare oras si principalul port din Sri Lanka. Este, de asemenea, centrul comercial şi financiar.O metropola plina de viata, oraşul este caracterizat de un atractiv amestec de vechi şi nou. Are farmecul lent al vremurilor trecute, combinate cu verva şi vivacitatea unui oraş modern.Sri Lanka reprezinta o zona turistica cu potential cultural si istoric, care are ca principale atractii turistice zona central-nordica unde se afla vechile capitale Anuradhapura cu temple budiste Thuparamaya si Ruwanweli, Polonnaruwa cu templul Lankatilaka si Sigiriya considerata a opta minune a lumii, toate acestea fiind incluse in Patrimoniul Cultural Universal.Se poate vizita inclusiv si  Muzeul Naţional, Galeria de Artă şi Kelaniya Raja Maha Vihara.Cel mai ales mijloc de transport sunt trenurile, care au tarife deosebit de avantajoase, ca majoritatea serviciilor de transport de aici.In orice caz, calatoria cu trenul este una dintre cele mai interesante moduri de a cunoaste aceasta insula, mai ales pe ruta Main line, unde aveti ocazia sa traversati zone cu peisaje de poveste, precum:cascade, munti, plantatii de ceai si paduri de conifere.Calatoria se va dovedi o experienta in sine si pe ruta Colombo-Badulla sau in zonele centrale ale tarii.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Colombo, ruta Bucuresti-Colombo in perioadele 04-1412-22 martie , 10-19 aprilie si 03-13 mai 2019:

► Puteti urmari zborurile accesand sectiunea Flights.

Am selectat cele mai cautate si accesibile oferte de cazare: ★★ Cinnamon Grand Colombo ★★ The Kingsbury Colombo​ ★★ Cinnamon Lakeside​ ★★  si  ★★ Hilton Colombo Hotel ★★ in perioada 04-14 martie 2019:

► Puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada accesand sectiunea Hotels.De asemenea in aceasta perioada puteti consulta si ofertele unitatilor de cazare de patru stele deoarece au reduceri considerabile de pret. 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?