CHEAP FLIGHTS TO COPENHAGEN 11/04/2019
Capitala Danemarcei, Copenhaga este cel mai mare oras al tarii, cu aproximativ 1,3 milioane de locuitori fiind centrul industrial si administratival tarii, in prezent fiind un port international aici desfasurandu-se jumatate din comertul exterior. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura si viata de noapte sunt excelente. Cu vedere la stramtoarea Oresund , la doar câteva minute distantă, este o legătură culturală si geografică între Europa continentală si Scandinavia. Este locul in care basmele vechi se impletesc cu arhitectura si designul modern si stralucitor; locul in care jazz-ul cald se amesteca cu muzica electronica rece din subsolurile Copenhagai, locul unde ai impresia ca intr-o zi ai vazut totul, dar, de fapt, iti trebuiesc luni sa si descoperi intreaga capitala. Orasul a fost în mod repetat, recunoscut ca fiind unul dintre orasele cu cea mai buna calitate a vietii. Acesta este considerat, de asemenea, unul dintre orasele cele mai ecologice. Printre cele mai frecventate obiective turistice se regasesc: Tivoli Gardens, Mica Sirenă, Amalienborg, Palatul Christiansborg, Castelul Rosenborg, The Round Tower si Ny Carlsberg Glyptotek. Va informam ca Blue Air a scazut preturile la biletele de avion catre Copenhaga din Bucuresti, o ocazie tot mai rara in ultima perioada. Gasiti aceste preturi in perioada noiembrie 2019- martie 2020. De asemenea din Sibiu zboara Wizz Air cu tarife incepand cu 64 euro in lunile mai si iunie 2019.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Castelul Rosenborg -  Palat și grădini din Renașterea olandeză, un muzeu care găzduiește bijuteriile coroanei și tururi cu ghid.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Copenhaga, rutele: Sibiu-Copenhaga in perioada 24-27 mai si Bucuresti-Copenhaga in perioada 08-11, 15-18 si 22-25 noiembrie 2019:

 

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen ★★  Copenhagen Marriott Hotel​ ★★  Hotel Skt Petri​ ★★  71 Nyhavn Hotel​ ★★  si  ★★ Hotel Kong Arthur​ ★★  in perioada 24-27 mai:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?